Árak

3 alapcsomagom van, amit 7 év tapasztalatom alapján állítottam össze.


∴   Audit, tanácsadás, online marketing terv készítése 300.000 Ft-tól   ∴

 

Amit tartalmazhat:

Stratégia terv elkészítése fél éves időbeosztással. A megfelelő marketingeszközök kiválasztása, vagy a meglévők felülvizsgálata. Javaslattétel a vállalkozást legjobban segítő mix összeállítására.

Akiknek ajánlom:

  • Vállalkozóknak, akik új üzletbe szeretnének belekezdeni és ehhez olyan tanácsokra van szükségük, ami el tudja őket indítani a megfelelő úton. Tudok segíteni a marketing folyamatok és stratégia összeállításában. Illetve az egyes online marketing feladathoz legjobban értő alvállalkozók, szakértők kiválasztásában.
  • Meglévő cégeknek, akiknek esetleg van marketingesük is, és szeretnének új lendületet adni a vállalkozásuknak. Illetve nyitottak új marketingeszközök, stratégiák kipróbálására.

∴ Online marketing terv kivitelezés 500.000 Ft-tól, minimum 2 hónap időtartamtól  ∴

 

Amit tartalmazhat:

Stratégiai online marketing terv létrehozása, és a megvalósításhoz szükséges megfelelő alvállalkozók kiválasztása, briefelése.
A csomag tartalma lehet onsiteSEO, Google Ads (adwords) kampány építése, facebook kampány építése, youtube csatorna építése. Attól függ, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, hogy az adott cégnek mire van szüksége pontosan a céljai eléréséhez. A lényeg, hogy a terv kivitelezésre is kerül, nem csak kitalálásra.

Akiknek ajánlom:

  • Kezdő vállalkozásoknak, akik még csak a fejlesztés fázisban vannak. Együtt gondolkodva, sok éves tapasztalatommal segítek a megfelelő marketing eszközök és stratégiai irányvonalnak kiválasztásában, illetve ezek megvalósításában.
  • Futó vállalkozásnak, akik szeretnének vérfrissítést végezni a vállalkozásuk marketingfolyamataikban. A meglévő marketingért felelős munkatárssal vagy marketingcsapattal való együttműködés, más cégeknél már bevált fogások adaptálása, illetve a vállalkozásra szabása.

∴   Havidíjas konstrukció   ∴

 

Egyedi megállapodás alapján kalkulált minimum 70.000 Ft értékű szolgáltatás, olyan ügyfélnek, aki a fenti 2 szolgáltatás közül valamelyiket már megrendelte.

Lehet havidíjas szolgáltatás

  • online marketinges kiszervezett munka (Facebook, Google Ads (Adwords), linképítés…stb) kézbentartása,
  • YT csatornára folyamatos optimalizálás és videók feltöltése,
  • FB kampánykezelés
  • havi x órás online marketing tanácsadás, konzultálás, akár a cég tulajdonosával, akár a cég marketingesével

Minden vállalkozás és vállalkozói szituáció más és más, ezért minden esetben egyénre szabva találjuk ki, hogy az egyes ügyfélnek mivel lehet a legjobban segíteni a tevékenységét. Így a fent leírt árak és szolgáltatások ennek függvényében változhatnak.


Tevékenységemet munka mellett végzem, ahol napi szinten, általában nagyobb cégeknek segítem az online marketing tevékenységeit. Nekem a marketing a hobbim is, nagyon szeretem csinálni. Ügyelek rá, hogy ez így is maradjon. Egy időben csak korlátozott  számú klienst vállalok, mivel úgy szolgáltatok, mint egy úri szabóság, nincsenek automatizált üzenetek, minden ügyfelemre nagy figyelmet fordítok. Ezért előfordulhat, hogy idő hiányában nemet mondok egy-egy felkérésnek.
Minden munkámról KATA-s számlát adok.
Általában, a “rendes” munkaidőn kívül fogunk majd személyes találkozókat megbeszélni, de mint mindenben ebben is próbálok rugalmas lenni.
Keress bátran, ha ezek a dolgok nem jelentenek Neked akadályt a közös munka folyamán.

Név:*
E-mail:*
Üzenet:
Írd be amit látsz a képen, hogy lássam nem vagy robot: