Árak

3 alapcsomagom van, amit 8 év tapasztalatom alapján állítottam össze.


∴   Audit, tanácsadás, online marketing terv készítése/felülvizsgálata   ∴
300.000 Ft-tól

 

Amit tartalmazhat:

Stratégia terv elkészítése. A megfelelő marketingeszközök kiválasztása, vagy a meglévők felülvizsgálata. Javaslattétel a vállalkozást legjobban segítő mix összeállítására.

Akiknek ajánlom:

Jellemzően olyan cégeknek, akiknek van belső marketingesük, aki végre tudja hajtani az átbeszélt stratégiát.

  • Vállalkozóknak, akik új üzletbe szeretnének belekezdeni és ehhez olyan tanácsokra van szükségük, ami el tudja őket indítani a megfelelő úton. Tudok segíteni a marketing folyamatok és stratégia összeállításában. Illetve az egyes online marketing feladathoz legjobban értő alvállalkozók, szakértők kiválasztásában.
  • Meglévő cégeknek, akiknek esetleg van marketingesük is, és szeretnének új lendületet adni a vállalkozásuknak. Illetve nyitottak új marketingeszközök, stratégiák kipróbálására.

A marketing tanácsadás folyamatáról itt olvashatsz bővebben.


∴   Online marketing terv kivitelezés, minimum 2 hónap időtartamtól   ∴
500.000 Ft-tól

 

Amit tartalmazhat:

Stratégiai online marketing terv létrehozása, és a megvalósításhoz szükséges megfelelő alvállalkozók kiválasztása, briefelése.
A csomag tartalma lehet onsiteSEO, Google Ads (adwords) kampány építése, facebook kampány építése, youtube csatorna építése. Attól függ, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, hogy az adott cégnek mire van szüksége pontosan a céljai eléréséhez. A lényeg, hogy a terv kivitelezésre is kerül, nem csak kitalálásra.

Akiknek ajánlom:

  • Kezdő vállalkozásoknak, akik még csak a fejlesztés fázisban vannak. Együtt gondolkodva, sok éves tapasztalatommal segítek a megfelelő marketing eszközök és stratégiai irányvonalnak kiválasztásában, illetve ezek megvalósításában.
  • Futó vállalkozásnak, akik szeretnének vérfrissítést végezni a vállalkozásuk marketingfolyamataikban. A meglévő marketingért felelős munkatárssal vagy marketingcsapattal való együttműködés, más cégeknél már bevált fogások adaptálása, illetve a vállalkozásra szabása.

∴   Havidíjas konstrukció   ∴

 

Egyedi megállapodás alapján kalkulált minimum 70.000 Ft értékű szolgáltatás.

Lehet havidíjas szolgáltatás

  • online marketinges kiszervezett munka  kézben-tartása (egykapus kommunikáció),
  • kampánykezelés (Facebook, Google Ads (Adwords))
  • YT csatornára folyamatos optimalizálás és videók feltöltése,
  • SEO, azaz keresőoptimalizálás tanácsadás
  • havi x órás online marketing tanácsadás, konzultálás, akár a cég tulajdonosával, akár a cég marketingesével

∴   Hogyan épül fel, milyen elemekből áll egy kampány ára   ∴

 

Ha ezt az oldalt olvasod, biztos vagyok benne, hogy érdekel, hogy milyen elemekből áll össze egy kampány ára.
Példaként alapul vettem egy Facebook hirdetés költségeit, sorra vettem a fizetendő elemeket, azok munkaigényét és részleteztem azokat.
Ide kattintva érhető el a cikk: Facebook hirdetés költségei


Minden vállalkozás és vállalkozói szituáció más és más, ezért minden esetben egyénre szabva találjuk ki, hogy az egyes ügyfélnek mivel lehet a legjobban segíteni a tevékenységét. Így a fent leírt árak és szolgáltatások ennek függvényében változhatnak.


Nekem a marketing a hobbim is, nagyon szeretem csinálni. Ügyelek rá, hogy ez így is maradjon. Egy időben csak korlátozott  számú klienst vállalok, mivel úgy szolgáltatok, mint egy úri szabóság, nincsenek automatizált üzenetek, minden ügyfelemre nagy figyelmet fordítok. Ezért előfordulhat, hogy idő hiányában nemet mondok egy-egy felkérésnek.
Minden munkámról KATA-s számlát adok.

Keress bátran!

Név:*
E-mail:*
Üzenet:
Írd be amit látsz a képen, hogy lássam nem vagy robot: